Åpningstider

 

For å optimere dine sjanser for å bli gravid holder Diers klinik åpent alle årets dage - også i ferier og søn- og helligdager*

På Diers klinik garanterer vi at du alltid kan bli inseminert i din aktuelle syklus når du har avholdt journalsamtale og vi har mottatt dokumentasjon for at du ikke har HIV, hepatitis B og C eller Klamydia.

Allminnelige telefontider:

Mandag til søndag fra kl. 9-16

I dette tidsrom kan du ringe og bestille tid til en journalsamtale eller stille eventuelle spørgsmål til inseminasjonsforløpet. Hvis det ikke er flere inseminasjoner går personalet hjem og svarer ikke lenger telefonen. Men vi holder alltid øye med sms, e-post eller telefonsvareren så kan du ikke komme igjennom på telefonen legg en beskjed eller send en e-post eller sms.

Tlf. +45 20228587

Hvis du har en positiv eggløsningstest i løpet av ettermiddagen eller kvelden skal du sende oss en sms eller legge en beskjed på telefonsvareren. Så vil vi kontakte deg med en tid til inseminasjon den etterfølgende dag. Hvis du har en positiv eggløsningstest om morgenen og ønsker en tid samme dag kan du melde deg på telefon,sms eller e-post inntil kl. 10.

* Lukket 24.12 & 25.12